Last Word - London

The brief

Having outgrown their existing premises, independent financial solutions provider Last Word, relocated to a new building in Clerkenwell Road. Recently undertaking a rebrand, their new space needed to provide a modern and fresh working environment, which aligns with their brand values and culture, whilst also allowing space for future expansion.


Our solution

Last Word’s modernised workplace is a complete upgrade from their previous premises. Supporting activity-based working, the design incorporates open-plan, flexible working areas to accommodate their increased headcount. A large breakout area and a selection of informal meeting areas have been designed to support collaboration across their diverse teams.

The look, style and finish of their stunning front-ofhouse facilities were carefully considered to ensure they aligned with Last Word’s new brand identity. The reception area includes bespoke joinery on the back wall, and their corporate branding has been applied through wall graphics and imagery throughout the space.
 

Location

Fleet House, 57 Clerkenwell Road, London

Size

7,778 sq ft

Value

Undisclosed

Duration

6 weeks

Project insight

In order to meet budget expectations, we worked within the current technical infrastructure and re-used existing rooms and wall panels to minimise costs. Considering the budgetary constraints for the project, the end result demonstrates a high quality interior scheme that breaks down traditional barriers and strengthens what was already a very strong brand indentity.
 

Share:

Talk to a member of our team